Catemocions dissenya nous productes turístics pensats per a dinamitzar de forma integral les empreses i les institucions que es mouen a l’entorn de l’economia de les emocions, de l’experiència i de la identitat

Actua al servei d’empreses d’allotjaments turístics (hotels, cases rurals, etc) i de restauració, de productors amb venda directa de productes agroalimentaris, de cellers, d’artesans i de comerç especialitzat.

Ofereix assessorament i consultoria personalitzada a empreses i institucions que vulguin diferenciar la seva oferta seguint l’estratègia de posar en valor la seva identitat intangible i la del seu entorn.

Conceptualitza rutes, paquets i productes turístics que permetin augmentar la despesa per turista, les seves pernoctacions i siguin una mostra de turisme sostenible.

Treballa en col·laboració amb un seguit d’agències receptives de turisme que són la clau per a comercialitzar bé el producte en els territoris emissors al qual va destinat i per a donar una atenció d’acollida de qualitat als clients turistes.

CatEmocions està capacitada per gestionar aquestes rutes i productes en col·laboració de forma permanent, garantint-ne la seva eficiència, la seva renovació i la màxima fidelització dels seus usuaris.

Compta amb una sèrie de professionals col·laboradors adscrits al món acadèmic: diplomats en turisme, economistes, geògrafs, historiadors, ambientalistes, experts en màrqueting, arquitectes, periodistes, dissenyadors i altres professionals disponibles per abordar diverses facetes dels reptes que comporta passar de l’oferta d’un servei de qualitat a una oferta amb valor afegit per la seva integració en un relat que sigui la garantia de les emocions i l’experiència.

I compta amb una extensa agenda de contactes que poden permetre relacionar-se amb altres empreses que esdevinguin possibles col·laboradores, proveïdores o clientes.

#htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption #htmlcaption